Om os


Om Netværkshuset Kastruplund

Netværkshuset Kastruplund er et aktivt, meningsfuldt fællesskab i Kastrup for ensomme og sårbare voksne fra 20-65 år der ønsker at møde nye mennesker i trygge og hyggelige omgivelser og dele oplevelser med andre.

Vi tilbyder en række spændende aktiviteter. Vi drives af Røde Kors hovedstaden med midler fra Tårnby kommune. Der er ansat en daglig leder og en lederassistent begge i deltidsstillinger. Vi er 10-15 frivillige tilknyttet huset som har ansvaret for de forskellige aktiviteter.

Et dynamisk, involverende hus. Vi er et netværkshus, et aktivt og dynamisk sted, hvor du både kan Være, Lære og Gøre. Det er en vigtig filosofi for huset, at vores brugere skal kunne være med til at bestemme indhold og aktiviteter i huset, og deltage i forskellige arbejdsopgaver samt bidrage med de ressourcer, evner og interesser de hver især har. Det er et mål at frivillige, deltagere og ansatte skal kunne drive huset i et ligeværdigt fællesskab.

Alle kan være med i vores aktiviter

Her er hyggeligt og småt men rummeligheden og hjertevarmen er stor. Det er gratis at komme i huset og det er alkohol-og stoffrit. Vi glæder os til at se dig!